Marc Almond (Soft Cell) – HITS and Pieces / Q-Factory Amsterdam

Dit evenement heeft helaas al plaatsgevonden

Suggesties voor jou

Bekijk hier het hele aanbod

Door naar Marc Almond (Soft Cell) – HITS and Pieces / Q-Factory Amsterdam

Marc Almond (Soft Cell) – HITS and Pieces / Q-Factory Amsterdam

  • Muziek

Over dit evenement

Marc Almond verwierf in de jaren ’80 wereldwijd grote bekendheid met Soft Cell. Zijn grote droom was om in de voetsporen te treden van David Bowie en Scott Walker. Daarin slaagde hij met glans toen hij met Soft Cell in 1981 het nummer ‘Tainted Love’ uitbracht. Het nummer was goed voor een topnotering in de UK Chart en werd uitgeroepen tot best verkopende single van het jaar.

Singles werden zijn specialiteit en een totale verkoop van 30 miljoen verkochte platen en albums zegt genoeg over zijn muzikale kwaliteiten. In zijn ‘Hits and Pieces Tour’ brengt hij een reeks aan ‘topsingles’ uit zijn repertoire ten gehore. Denk aan singles als ‘Say Hello Goodbye’, ‘Something’s Gotta Hold of my Heart’, ‘Days of Pearly Spencer’ en natuurlijk ‘Tainted Love’. Naast originele songs van eigen hand put hij tijdens zijn concert ook uit muzikaal coverwerk, zoals zijn prachtige vertaling van Jack Brel’s ‘Jackie’ en het door Donna Summer uitgebrachte ‘I Feel Love’.

Eind januari van dit jaar verscheen het nieuwe album ‘Chaos And A Dancing Star’. OOR: ‘Almond laat zich vocaal van zijn beste kant zien; bijna alle songs zijn melancholisch van aard, een aanpak waarin hij een absolute meester is.’

ZONDAG 22 NOVEMBER
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur
Tickets: €42,- | Ticketprijs incl. €4,- service- en betalingskosten.

LET OP: In Q-Factory kan alleen met pin betaald worden!

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Alleen dingen doen is leuk, maar soms is samen nog leuker!

Deel deze activiteit met je familie, vrienden en kennissen.