LEGENDS of ROCK Tribute Tour | Mezz Breda

Dit evenement heeft helaas al plaatsgevonden

Suggesties voor jou

Bekijk hier het hele aanbod

Door naar LEGENDS of ROCK Tribute Tour | Mezz Breda

LEGENDS of ROCK Tribute Tour | Mezz Breda

  • Festival

Over dit evenement

๐ŸŽธ LEGENDS of ROCK Tribute Tour
๐Ÿ“† Vrijdag 11 december 2020
โฐ 19.30 uur – 01.00 uur
๐Ÿ“ Mezz Breda
๐Ÿ”ฅ Van Halen, Deep Purple & Led Zeppelin
๐ŸŽซ Tickets: https://bit.ly/35AOlOr

Op vrijdag 11 december 2020 vindt in Poppodium MEZZ in Breda een spectaculaire editie van de LEGENDS of ROCK Tribute Tour plaats. De beste internationale tributes van Van Halen by Van Hagar, Deep Purple by Purple Strangers en Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE) zorgen voor een spetterend Classic Rock spektakel. Met hits als ๐˜ž๐˜ฉ๐˜บ ๐˜Š๐˜ข๐˜ฏ’๐˜ต ๐˜›๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜‰๐˜ฆ ๐˜“๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ, ๐˜‘๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฑ, ๐˜š๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜–๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜๐˜ฏ ๐˜›๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ, ๐˜ž๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜“๐˜ฐ๐˜ต๐˜ต๐˜ข ๐˜“๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ, ๐˜š๐˜ต๐˜ข๐˜ช๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜บ ๐˜›๐˜ฐ ๐˜๐˜ฆ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

Poppodium MEZZ, Keizerstraat 101, in Breda opent op 11 december 2020 om 19.30 uur haar deuren, het programma start om 20.00 uur.

Ticket voorverkoop: โ‚ฌ 17,50 via www.legendsofrocktributetour.com en www.mezz.nl
Early bird-ticket: โ‚ฌ 15,- (uitverkocht)
Groepsticket: โ‚ฌ 15,- (vanaf 10 personen)

Ticket dagkassa: โ‚ฌ 22,50
Fysieke tickets: MEZZ Breda

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Van Halen by Van Hagar, Deep Purple by Purple Strangers en Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE) is dit een unieke Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Van Halen by Van Hagar
(Van Hagar – a Dutch Tribute to Van Halen)
Van Hagar is een Nederlandse tribute to Van Halen, met een accent op het werk van het Hagar-tijdperk. Uiteraard komen ook alle grote hits met David Lee Roth aan bod. De band bestaat uit vijf gedreven en ervaren musici, die geen look-a-like band is. Het draait vooral om de beleving van de typische sound en feel van โ€˜toenโ€™: energieke, vette riff-gebaseerde tracks die iedereen graag weer eens live hoort. Tracks als ๐˜โ€™๐˜ฎ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜–๐˜ฏ๐˜ฆ, ๐˜™๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏโ€™ ๐˜ž๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ญ, ๐˜ˆ๐˜ฎ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฎ, ๐˜๐˜ฐ๐˜ต ๐˜๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜–๐˜ง ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฅ, ๐˜ž๐˜ฉ๐˜บ ๐˜Š๐˜ข๐˜ฏโ€™๐˜ต ๐˜›๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜‰๐˜ฆ ๐˜“๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ, ๐˜‘๐˜ถ๐˜ฅ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜‹๐˜ข๐˜บ, ๐˜‹๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ด, ๐˜”๐˜ข๐˜ฏ ๐˜–๐˜ฏ ๐˜ˆ ๐˜”๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ, ๐˜—๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ค๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ, maar bijvoorbeeld ook de door iedereen gekende ๐˜‘๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฑ, ๐˜Œ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ en ๐˜™๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต ๐˜•๐˜ฐ๐˜ธ passeren de revue.

Deep Purple by Purple Strangers
Deep Purple is de grondlegger van ‘Hard Rockโ€˜ en de pionier van deze muziekstijl. Met hits als ๐˜‰๐˜ญ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ ๐˜•๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต, ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜๐˜ฏ ๐˜›๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ, ๐˜š๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜–๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜ž๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜บ๐˜ฐ en ๐˜๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ domineerde Purple in de 70โ€™s de hitlijsten voor vele jaren, zelfs hedendaags nog te horen in de top 2000 met 4 hits. Deze Rocklegende bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice en Glover, de MARK II-bezetting. In de MARK III-bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als ๐˜‰๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฏ, ๐˜š๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ en ๐˜”๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜Œ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ. Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen en meer … ook MARK I en IV worden niet vergeten. Purple Strangers speelt alle hits met authentieke instrumenten, met nieuw enthousiasme in de sfeer van de rockinโ€™ 70โ€™s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple-geluid. Het niveau van entertainment is hoog met een energieke show van magistrale gitaar en Hammond soloโ€™s uitgevoerd met de originele sounds. De donderende, strakke drums en pompende, melodieuze bas vormen de basis voor deze unieke en No.1 Deep Purple tributeband, bestaande uit 5 gelouterde en zeer ervaren muzikanten. Van ๐˜๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ธ๐˜ข๐˜บ ๐˜š๐˜ต๐˜ข๐˜ณ tot ๐˜š๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜–๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ en van ๐˜๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ tot ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜๐˜ฏ ๐˜›๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd. An evening with PURPLE STRANGERS: youโ€™ll never forget!

Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE)
(Letz Zeppelin)
Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Michael Devlin (UK) zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompende basspel en keyboardspel van Levi Verheijen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt. Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens รฉรฉn van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende rockshow compleet met alle Zeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als Immigrant ๐˜š๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜’๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ณ, ๐˜ž๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜“๐˜ฐ๐˜ต๐˜ต๐˜ข ๐˜“๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ en natuurlijk ๐˜š๐˜ต๐˜ข๐˜ช๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜บ ๐˜›๐˜ฐ ๐˜๐˜ฆ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reรผnie tour gemakkelijk vergeten wordt. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van รฉรฉn van de meest toonaangevende bands ooit.

๐ŸŽธ Van Halen
๐ŸŽธ Deep Purple
๐ŸŽธ Led Zeppelin

Alleen dingen doen is leuk, maar soms is samen nog leuker!

Deel deze activiteit met je familie, vrienden en kennissen.