LEGENDS of ROCK Tribute Tour | Bergen op Zoom, Gebouw-T

Dit evenement heeft helaas al plaatsgevonden

Suggesties voor jou

Bekijk hier het hele aanbod

Door naar LEGENDS of ROCK Tribute Tour | Bergen op Zoom, Gebouw-T

LEGENDS of ROCK Tribute Tour | Bergen op Zoom, Gebouw-T

  • Festival
  • Muziek

Over dit evenement

๐Ÿ“† Vrijdag 25 september 2020
๐ŸŽธ LEGENDS of ROCK Tribute Tour
โฐ 19.00 uur – 1.00 uur
๐Ÿ“ Poppodium Gebouw-T
๐Ÿ”ฅ AC/DC, Guns N’ Roses & Metallica
๐ŸŽซ Tickets: bit.ly/tickets-bergenopzoom-25sep2020

(Voorverkoop vanaf zaterdag 1 februari, 10.00 uur)

Op vrijdag 25 september a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Gebouw-T in Bergen op Zoom voor een Rock-/Metal-spektakel van het allerhoogste niveau met Metallica by Present Danger, AC/DC by High Voltage (BE/NL) en Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE). Alle hits zoals o.a. ๐˜•๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜Œ๐˜ญ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜”๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด, ๐˜ž๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜“๐˜ฐ๐˜ต๐˜ต๐˜ข ๐˜™๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ, ๐˜—๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ ๐˜Š๐˜ช๐˜ต๐˜บ en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

Gebouw-T, Wilhelminaveld 96 in Bergen op Zoom, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 20.00 uur.

๐ŸŽซ Ticket voorverkoop: โ‚ฌ 22,50 via www.gebouw-t.nl en www.legendsofrocktributetour.com
๐ŸŽซ Early bird-ticket: โ‚ฌ 17,50 (beperkt beschikbaar)
๐ŸŽซ Ticket dagkassa: โ‚ฌ 27,50
๐ŸŽซ Groepsticket: โ‚ฌ 20,- (vanaf 10 personen)
๐ŸŽซ Fysieke voorverkoop: Gebouw-T, Wilhelminaveld 96 in Bergen op Zoom

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live-beleving: met Metallica by Present Danger, AC/DC by High Voltage (BE/NL) en Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE) is dit een Rock-/Metal-ervaring van het hoogste niveau.

๐Ÿ”ฅ Metallica by Present Danger
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot รฉรฉn van de meest gewaardeerde Metallica-tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot รฉรฉn van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als ๐˜Œ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜š๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ en ๐˜•๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜Œ๐˜ญ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜”๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

๐Ÿ”ฅ AC/DC by High Voltage (BE/NL)
Na haar oprichting in 1992 heeft High Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat en doet zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure Rock โ€™n Roll. Dankzij haar intensieve optredens heeft de band al overal furore gemaakt! Zo is bijvoorbeeld haar versie van ๐˜ž๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜“๐˜ฐ๐˜ต๐˜ต๐˜ข ๐˜™๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute-CD, begeleidt door de volgende opmerking: “Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben.” (HRM Oktober 2000). De setlist bestaat bijvoorbeeld uit ๐˜๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ธ๐˜ข๐˜บ ๐˜›๐˜ฐ ๐˜๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ, ๐˜“๐˜ฆ๐˜ต ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜‰๐˜ฆ ๐˜™๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฌ, ๐˜ž๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜“๐˜ฐ๐˜ต๐˜ต๐˜ข ๐˜™๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ, ๐˜๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ด ๐˜‰๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ด, ๐˜›๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฌ en ๐˜š๐˜ต๐˜ช๐˜ง๐˜ง ๐˜œ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ, maar ๐˜๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ˆ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต ๐˜›๐˜ฐ ๐˜™๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฌ kan ook gespeeld worden met complete kanonnenshow! Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals ๐˜Ž๐˜ฐ ๐˜‹๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฏ, ๐˜Ž๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏโ€™, ๐˜ž๐˜ฉ๐˜ข๐˜ตโ€™๐˜ด ๐˜•๐˜ฆ๐˜น๐˜ต ๐˜›๐˜ฐ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ of ๐˜›๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฐ ๐˜”๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond! Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en Belgiรซ.

๐Ÿ”ฅ Guns Nโ€™ Roses by Slash Nโ€™ Roses (NL/BE)
Slash Nโ€™ Roses XL brengt met een 8-koppige band alle wereldhits en beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns Nโ€™ Roses. Waar Guns Nโ€™ Roses de band uitbreidde tijdens de โ€˜Use Your Illusionsโ€™-tour met backing vocals en toetsen, tilt Slash Nโ€™ Roses het ook naar het volgende niveau met Slash Nโ€™ Roses XL! Er komt met de XL-show nog een schepje bovenop in de dynamische podiumperformance. Scheurende gitaren worden afgewisseld met mooi gezongen vocale harmonieรซn, melodieuze piano en synthpartijen en neemt zo het publiek van begin tot het eind mee in de ultieme ‘Guns N’ Roses experience’. ๐˜—๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ ๐˜Š๐˜ช๐˜ต๐˜บ, ๐˜•๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜™๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ, ๐˜š๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜–’๐˜”๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ, ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜›๐˜ฐ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜‘๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ญ๐˜ฆ zijn slechts enkele wereldhits die voorbij komen tijdens een concert van Slash N’ Roses XL. In 2019 maakte Slash Nโ€™ Roses XL al een vliegende start met optredens in zalen als Stadion SilverDome Zoetermeer, Effenaar Eindhoven en Metropool Hengelo. Met Belgiรซ, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland al op de CV, trekken zij de tour verder door in Europa.

๐ŸŽธ AC/DC by High Voltage Belgium
๐ŸŽธ Guns N’ Roses by Slash N’ Roses
๐ŸŽธ Metallica by Present Danger (official PD )

Alleen dingen doen is leuk, maar soms is samen nog leuker!

Deel deze activiteit met je familie, vrienden en kennissen.