Fabian Franciscus – Kleine wereld

  • Theater

Over dit evenement

Cabaretvoorstelling

Zaterdag 28 november 2020 – 1e voorstelling: 19.30 tot 20.30 uur
Zaterdag 28 november 2020 – 2e voorstelling: 21.30  tot 22.30 uur
Toegang € 16,-

Het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Voor welke reden dan ook. En niet geheel onterecht, want soms is het hilarisch. En soms ook behulpzaam. Want als nuchtere no-nonsense zelfacceptatie voor mij heeft geholpen, moet dat toch voor iedereen kunnen?

En wij zijn dan zeker niet de enigen. Gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Dan moet je het natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, want dat klinkt zo lekker sportief. En dan helpt het stiekem ook nog eens. Of althans; op bepaalde vlakken. En op sommige dagen wat meer dan op vermoeiende andere dagen.
Toch was het vroeger soms ook wel fijn, om alleen in mijn kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën en zo. Maar vaak ook best benauwd, zo’n kleine wereld. Dus toch doorzetten dan maar!

Voor zij die ook ooit ‘coaching’ hebben gehad zal ‘Kleine Wereld’ vol zitten met herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen bij de psycholoog. Mocht je nog nooit een ‘coach’ hebben gehad, hoef je je geen zorgen te maken. Ik weet zelfs voor jou een reden te verzinnen om er toch één te nemen!

Kaarten via www.dedillewijn.nl

Theater De Dillewijn
Stichts End 57
1244 PL Ankeveen

Alleen dingen doen is leuk, maar soms is samen nog leuker!

Deel deze activiteit met je familie, vrienden en kennissen.