Defamation + Counter Sound

  • Muziek

Over dit evenement

Punk avond met Defamation en Counter-Sound!

*** Defamation ***
[Hardcore Punk]

Mokerharde gitaar-riffs, superstrakke basslines, gewelddadig luide drums en agressieve vocals waar je bang van wordt! Tel ze allemaal bij elkaar op en dan kom je uit bij Defamation.

Deze band uit omgeving Rotterdam maakt punk zoals het hoort: snel, luid en gevuld met razernij, terend op al het bier wat ze kunnen buitmaken! Deze street/hardcore punk band ontleent de inspiratie aan the Casualties, the Exploited, Minor Threat en Black Flag en klinkt dus als de klassieke jaren 80 punk in een modern (leren) jasje. Met de maatschappijkritische toon die Defamation in de almachtige ‘fuck you’- attitude presenteert, heeft iedereen iets om mee te schreeuwen!

*** Counter-Sound ***
[thrashpunk]

Wij zijn Counter-Sound, een thrashpunk band uit Alkmaar. Hard en snel is ons ding. We houden van een goed feestje en vieren dat graag met jullie.

Wij zijn een 3 koppige Nederlands en Engelstalige, keiharde losgeslagen party stoomtrein die recht op je afkomt waar je niet omheen kan. In ons pat laten we een ravage van moshpit’s, geschreeuw, zweet, bier en heel veel lol achter.

Onze muziek is allemaal zelf geschreven. Optreden is het allerleukste wat er is. En ons op zien treden is een ervaring die je niet mag missen.

Alleen dingen doen is leuk, maar soms is samen nog leuker!

Deel deze activiteit met je familie, vrienden en kennissen.